Welkom bij Amadeushuis Waarder

Wonen met aandacht en muziek in een dorpse setting
Bij Amadeushuis Waarder stimuleren wij ouderen met dementie het maximale uit hun leven te halen. Met oog voor vrijheid, eigen ideeën en initiatieven. En eerbied voor ieders persoonlijke waarden, beleving, wensen en achtergrond.

In Amadeushuis Waarder heeft u uw eigen herkenbare plek en ervaart u, net als familie, vrienden en naasten, een warm en huiselijk gevoel. Wij koesteren en versterken dat gevoel van eigenheid en laten dat niet verloren gaan door onnodige huisregels, aanpassingen en hulpmiddelen. In elk stadium van geheugenverlies is uw welbevinden ons hogere doel.

In Amadeushuis Waarder is professionele zorg 24 uur per dag aanwezig. Geïnteresseerde medewerkers hebben oog voor wat bewoners willen, kunnen en nodig hebben. Zij maken dat graag mogelijk, samen met u, mantelzorgers, naasten, familie, vrijwilligers, de huisarts, de buurt en anderen. Bezoek is altijd welkom, en u kunt zich vrij bewegen in huis én daarbuiten. Als u wilt, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan gezamenlijke programma’s en sociale activiteiten.

Over de locatie
Amadeushuis Waarder is een geheel nieuwe locatie op de Molendijk in het prachtige dorp Waarder. Vanaf medio 2023 heten wij u van harte welkom om bij ons te komen wonen!

Amadeushuis Waarder is ruim opgezet en heeft een prachtig terras. De benedenruimte biedt volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en, desgewenst, samen activiteiten te ondernemen. Er is een open keuken waar een kok dagelijks smakelijke maaltijden bereidt en u, als u dat wilt, gezellig eten kunt.

Op de begane grond, de eerste en de tweede etage zijn er in totaal 33 studio’s, waarvan drie met een eigen dakterras. De studio’s variëren in omvang van 30, 40 tot 60 m2. Er zijn in Amadeushuis Waarder ook studio’s voor echtparen. Net als in alle andere locaties van het Amadeushuis.

Komt u bij ons wonen?
Wilt u weten of een studio in Amadeushuis Waarder iets voor u is? Heeft u belangstelling voor een rondleiding of wilt u een vraag stellen over de zorg en ondersteuning? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij horen graag van u!

Kom je bij ons werken?
In Amadeushuis Waarder willen we bewoners de aandacht geven die ze nodig hebben. Daarom zoeken we collega’s die met aandacht willen werken. Ons team is een team in opbouw. Samen met elkaar een warme gemeenschap vormen, vinden wij belangrijk. Ons team zal bestaan uit huishoudelijk medewerkers, zorg- en welzijnsmedewerkers, zorgbegeleiders, verpleegkundigen en de locatiemanager. Onze kernwaarden zijn betrokken, vindingrijk, servicegericht en samen. Op vier punten willen wij ons extra inzetten: op het gebied van eten, bewegen, geuren en natuurlijk muziek. Heb je belangstelling om bij ons te komen werken? Bekijk de actuele vacatures of neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Tijdelijke nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van Amadeushuis Waarder? Tot aan de opening brengen we maandelijks een digitale nieuwsbrief uit. Ga naar de pagina Contact om u voor deze nieuwsbrief aan te melden.

Een fijn thuis

Uw studio of appartement ingericht naar eigen smaak en met eigen meubels. Dat voelt als thuis!

Anneke van Holstein

Het is belangrijk dat we elkaar zien en de moeite nemen om te zoeken naar elkaars wensen en behoeften. Graag wil ik op een positieve, betrokken manier met elkaar werken aan een veilige, warme woonomgeving.”

Anneke van Holstein, locatiemanager Waarder

Een impressie

Activiteiten

Midden in de maatschappij staan, dat vinden we belangrijk. We stimuleren de bewoners om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Dat is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de gezondheid en het gevoel van welbevinden.

Activiteit

Vindt u het leuk om wekelijks met iemand een wandeling te maken of te helpen in onze tuin? Wilt u een lekker recept delen of zelfs bereiden? Of leert u anderen graag muziek maken. Eenmalig of structureel….. alle hulp en ideeën zijn meer dan welkom!

Samen maken we er iets moois van, zodat het plezier in plaats van de dementie de boventoon voert. Klik op het Amadeushuis bij u in de buurt en meldt u aan.

 

Vacatures Waarder

Verzorgende-begeleider niveau 3 nachtdienst – Waarder

Verzorgende-begeleider niveau 3 nachtdienst – Waarder

We gaan bijna open! Nog even en dan opent het Amadeushuis in Waarder haar deuren.  Aan de Molendijk in het prachtige dorp Waarder gaat een nieuwe woonlocatie open voor ouderen met dementie. Een locatie waar muziek centraal staat staat en persoonlijke aandacht voor...

Welzijn Zorg medewerker niveau 2 – Waarder

Welzijn Zorg medewerker niveau 2 – Waarder

We gaan bijna open!  Nog even en dan opent het Amadeushuis in Waarder haar deuren.  Aan de Molendijk in Waarder  gaat een nieuwe woonlocatie open voor ouderen met dementie. Een locatie waar muziek centraal staat staat en persoonlijke aandacht voor bewoners de...

Huishoudelijk medewerker – Waarder

Huishoudelijk medewerker – Waarder

We gaan bijna open! Nog even en dan opent het Amadeushuis in Waarder haar deuren.  Aan de Molendijk in Waarder  gaat een nieuwe woonlocatie open voor ouderen met dementie. Een locatie waar muziek centraal staat staat en persoonlijke aandacht voor bewoners de boventoon...

Zorg Begeleider niveau 3 – Waarder

Zorg Begeleider niveau 3 – Waarder

We gaan bijna open! Nog even en dan opent het Amadeushuis in Waarder haar deuren.  Aan de Molendijk in Waarder  gaat een nieuwe woonlocatie open voor ouderen met dementie. Een locatie waar muziek centraal staat staat en persoonlijke aandacht voor bewoners de boventoon...

Wilt u alvast meer weten?

Wilt u sfeer proeven in een ander Amadeushuis? Dat kan! Ter plekke of via social media. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina Daar posten we regelmatig updates van de verbouwing en van het leven in het Amadeushuis.

Contactgegevens

Amadeushuis Waarder
Molendijk, Waarder

Telefoonnummer: 085-0501642

Rondleiding aanvragen

reCAPTCHA is required.