Welkom bij Amadeushuis Waarder

Wonen met aandacht en muziek in een dorpse setting

Bij Amadeushuis Waarder stimuleren wij ouderen met dementie het maximale uit hun leven te halen. Met oog voor vrijheid, eigen ideeën en initiatieven. En eerbied voor ieders persoonlijke waarden, beleving, wensen en achtergrond.

In Amadeushuis Waarder heeft u uw eigen herkenbare plek en ervaart u, net als familie, vrienden en naasten, een warm en huiselijk gevoel. Wij koesteren en versterken dat gevoel van eigenheid en laten dat niet verloren gaan door onnodige huisregels, aanpassingen en hulpmiddelen. In elk stadium van geheugenverlies is uw welbevinden ons hogere doel.

In Amadeushuis Waarder is professionele zorg 24 uur per dag aanwezig. Geïnteresseerde medewerkers hebben oog voor wat bewoners willen, kunnen en nodig hebben. Zij maken dat graag mogelijk, samen met u, mantelzorgers, naasten, familie, vrijwilligers, de huisarts, de buurt en anderen. Bezoek is altijd welkom, en u kunt zich vrij bewegen in huis én daarbuiten. Als u wilt, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan gezamenlijke programma’s en sociale activiteiten.

Over de locatie

Amadeushuis Waarder is een geheel nieuwe locatie op de Molendijk in het prachtige dorp Waarder. De locatie is ruim opgezet en heeft een prachtig terras. De benedenruimte biedt volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en, desgewenst, samen activiteiten te ondernemen. Er is een open keuken waar een kok dagelijks smakelijke maaltijden bereidt en u, als u dat wilt, gezellig eten kunt.

Op de begane grond, de eerste en de tweede etage zijn er in totaal 33 studio’s, waarvan drie met een eigen dakterras. De studio’s variëren in omvang van 30, 40 tot 60 m2. Er zijn in Amadeushuis Waarder ook studio’s voor echtparen. Net als in alle andere locaties van het Amadeushuis.

Een fijn thuis

Uw studio of appartement ingericht naar eigen smaak en met eigen meubels. Dat voelt als thuis!

Anneke van Holstein

Het is belangrijk dat we elkaar zien en de moeite nemen om te zoeken naar elkaars wensen en behoeften. Graag wil ik op een positieve, betrokken manier met elkaar werken aan een veilige, warme woonomgeving.”

Anneke van Holstein, locatiemanager Waarder

Een impressie

Indicatie & kosten

Het Amadeushuis is bedoeld voor ouderen met dementie. De hulp bij het huishouden, begeleiding, verzorging en verpleging worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Daarnaast sluit u een woonservice-overeenkomst af met A-Vastgoedzorg

Graag lichten we een en ander toe in een persoonlijk gesprek. 

Contact

Amadeushuis Waarder
Molendijk 2
3466 NB Waarder

Telefoonnummer: 085-0501642

Bekijk Amadeushuis Waarder op Zorgkaart Nederland

Rondleiding aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Werken bij Amadeushuis Waarder

Samen creëren we een warme gemeenschap waar het voor bewoners prettig wonen is en voor medewerkers prettig werken. Het team bestaat uit huishoudelijk medewerkers, zorg- en welzijnsmedewerkers, zorgbegeleiders, verpleegkundigen en de locatiemanager. Goed eten, bewegen, geuren en natuurlijk muziek vinden wij extra belangrijk.

Kom je ons team versterken? 

Zorg begeleider niveau 3 nachtdienst – Waarder

Zorg begeleider niveau 3 nachtdienst – Waarder

(IG en/of MMZ en/of vergelijkbare verzorgende dan wel agogische diploma’s)   In Waarder staat een fijne woonlocatie voor ouderen met dementie. Een locatie waar muziek centraal staat staat en persoonlijke aandacht voor bewoners de boventoon voert. Wil jij onderdeel...

Zorg begeleider niveau 3 – Waarder

Zorg begeleider niveau 3 – Waarder

(IG en/of MMZ en/of vergelijkbare verzorgende dan wel agogische diploma’s)   In Waarder staat een fijne woonlocatie voor ouderen met dementie. Een locatie waar muziek centraal staat staat en persoonlijke aandacht voor bewoners de boventoon voert. Wil jij onderdeel...