Zorg Begeleider niveau 3 – Waarder

We zijn open! Het nieuwe Amadeushuis in Waarder heeft haar deuren geopend. 

Aan de Molendijk in Waarder is een nieuwe woonlocatie open voor ouderen met dementie. Een locatie waar muziek centraal staat staat en persoonlijke aandacht voor bewoners de boventoon voert. Wil jij onderdeel zijn van ons team en bijdragen aan deze nieuwe vorm van wonen en welzijn? Dan zoeken wij jou!

Wat kenmerkt het Amadeushuis?

Je loopt het Amadeushuis binnen en ervaart de ongedwongen en vrije woonomgeving. Ook proef je de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een gemeenschap. Dat smaakt naar meer! Je ziet het, je hoort het in de muziek en zelfs de geuren zijn hierop afgestemd.
Voor het Amadeushuis geldt dat niks moet en alles mag, met respect voor ieders eigen vrijheid en die van anderen. Alles is erop gericht dat bewoners hun leven kunnen voortzetten zoals ze gewend zijn. Het Amadeushuis is wonen met aandacht én werken met aandacht.

Binnen het Amadeushuis werk je in een team met verschillende functies. Met het hele team ben verantwoordelijk voor een prettige woonomgeving.

 

Ben jij de zorgbegeleider die wij zoeken?

De bewoners staan centraal binnen het Amadeushuis. Iedere bewoner heeft een eigen verhaal en haar eigen woonwensen. We willen bewoners écht leren kennen en hen in staat stellen om zoveel mogelijk het leven voort te zetten zoals hij/zij dit wil. Ook vinden we het belangrijk dat de familie en omgeving van de bewoner betrokken wordt.

In jouw functie ben je in het bijzonder verantwoordelijk voor goede begeleiding en voor verzorgende, voorbehouden en risicovolle handelingen (VRH). In het Amadeushuis is er veel ruimte voor eigen initiatief. Heb jij affiniteit met muziek en wil je daar ook graag iets mee doen? Dat kan!

 

Wie ben jij?
  • Je bent warm, gastvrij en sociaal
  • Je hebt een positieve instelling en oog voor anderen
  • Je hebt een professionele houding tegenover bewoners, het team en andere belanghebbenden
  • Je bent flexibel, staat open voor nieuwe ervaringen en werkt mee waar nodig
Dit breng je mee
  • Medewerker voor zorg en begeleiding met diploma niveau 3 en eventueel aanvullende certificaten
  • Ervaring met werken met mensen met dementie is een pré
Wat bieden we jou?
  • Uren in overleg
  • Een kleinschalig woonlocatie van ongeveer 30 woningen waar je werkt in een vast team
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • De functie is ingeschaald in FWG 35 of FWG 40 afhankelijk van jouw wens qua invulling van de functie
Solliciteren

Klinkt deze functie je als muziek in de oren en wil je er meer over horen? Neem dan contact op met Liesbeth Knotter of Jolanda Muis.  Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op onze website www.amadeushuis.nl. We nemen binnen 3 dagen contact met je op.

De sollicitaties zullen plaatsvinden in de maanden februari en maart.

Het Amadeushuis is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen)zorg en welzijn.

Sollicitatieformulier

reCAPTCHA is required.