Welkom bij Amadeushuis Bergambacht

Wonen met aandacht en muziek in een landelijke omgeving
Bij Amadeushuis Bergambacht stimuleren wij ouderen met dementie het maximale uit hun leven te halen. Met oog voor vrijheid, eigen ideeën en initiatieven. En eerbied voor ieders persoonlijke waarden, beleving, wensen en achtergrond.

In Amadeushuis Bergambacht heeft u uw eigen herkenbare plek en ervaart u, net als familie, vrienden en naasten, een warm en huiselijk gevoel. Wij koesteren en versterken dat gevoel van eigenheid en laten dat niet verloren gaan door onnodige huisregels, aanpassingen en hulpmiddelen. In elk stadium van geheugenverlies is uw welbevinden ons hogere doel.

In Amadeushuis Bergambacht is professionele zorg 24 uur per dag aanwezig. Geïnteresseerde medewerkers hebben oog voor wat bewoners willen, kunnen en nodig hebben. Zij maken dat graag mogelijk, samen met u, mantelzorgers, naasten, familie, vrijwilligers, de huisarts, de buurt en anderen. Bezoek is altijd welkom, en u kunt zich vrij bewegen in huis én daarbuiten. Als u wilt, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan gezamenlijke programma’s en sociale activiteiten.

Over de locatie
Amadeushuis Bergambacht is gevestigd in een voormalig hotel. Het pand is opnieuw ingericht maar heeft de sfeervolle kenmerken van het hotel behouden.
Er zijn in totaal 29 studio’s van gemiddeld 35 m2. Alle studio’s zijn voorzien van een badkamer met een douche, wastafel en toilet.

Als u de locatie binnenkomt, ziet u een ruime entree met een koffiecorner, piano en diverse sfeervolle hoekjes en zitjes. Hier is ook de leestafel. Verderop vindt u de grote, lichte en ronde ontmoetingsruimte met uitzicht over de prachtige weilanden en de naastliggende molen die regelmatig zijn wieken laat draaien.

De ontmoetingsruimte is voorzien van een open keuken waar een kok dagelijks verse maaltijden kookt. U kunt, als u dat wilt, gezellig samen eten.

Komt u bij ons wonen?
Wilt u weten of een studio in Amadeushuis Bergambacht iets voor u is? Heeft u belangstelling voor een rondleiding of wilt u een vraag stellen over de zorg en ondersteuning? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij horen graag van u!

Kom je bij ons werken?
Het team van Amadeushuis Bergambacht bestaat uit zorg- en welzijnsmedewerkers, huishoudelijk medewerkers, verpleegkundigen en de locatiemanager. Onze kernwaarden zijn betrokken, vindingrijk, servicegericht en samen. Op vier punten willen wij ons extra inzetten: op het gebied van eten, bewegen, geuren en natuurlijk muziek. Heb je belangstelling om bij ons te komen werken? Bekijk de actuele vacatures of neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Een fijn thuis

Uw studio of appartement ingericht naar eigen smaak en met eigen meubels. Dat voelt als thuis!

Elk mens is uniek en dient dan ook zo behandeld te worden. Bij het Amadeushuis kan de bewoner zichzelf zijn en zijn eigen leven voortzetten zoals hij gewend is, met hulp en ondersteuning van ons als medewerkers. We respecteren zijn wensen.

Alie de Graaf, locatiemanager Bergambacht

Activiteiten

Midden in de maatschappij staan, dat vinden we belangrijk. We stimuleren de bewoners om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Dat is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de gezondheid en het gevoel van welbevinden.

Activiteit

Vindt u het leuk om wekelijks met iemand een wandeling te maken of te helpen in onze tuin? Wilt u een lekker recept delen of zelfs bereiden? Of leert u anderen graag muziek maken. Eenmalig of structureel… alle hulp en ideeën zijn meer dan welkom!

Samen maken we er iets moois van, zodat het plezier in plaats van de dementie de boventoon voert. Klik op het Amadeushuis bij u in de buurt en meldt u aan.

 

Vacatures Bergambacht

Verpleegkundige Niveau 4 – Bergambacht

Verpleegkundige Niveau 4 – Bergambacht

Ben jij de Verpleegkundige die wij zoeken? De bewoners staan centraal binnen het Amadeushuis. Iedere bewoner heeft een andere geschiedenis, een ander verhaal. We willen bewoners écht leren kennen. Je bent in staat je te verplaatsen in hun belevingswereld en stimuleert...

Verzorgende niveau 3IG – Bergambacht

Verzorgende niveau 3IG – Bergambacht

Op de Molenlaan 14 te Bergambacht staat het mooie, prettige Amadeushuis. Dit is een woonlocatie met ondersteuning voor mensen met dementie. Muziek vormt de basis in het huis. Daarnaast staan we voor vrijheid, warmte en huiselijkheid. We willen onze bewoners stimuleren...

Welzijnsmedewerker niveau 2 – Bergambacht

Welzijnsmedewerker niveau 2 – Bergambacht

Op de Molenlaan 14 te Bergambacht heeft het Amadeushuis een nieuwe woonlocatie voor ouderen met dementie geopend. Het Amadeushuis is een woonlocatie met ondersteuning voor mensen met dementie. Muziek vormt de basis in het huis. Daarnaast staan we voor vrijheid, warmte...

Wilt u alvast meer weten?

Wilt u sfeer proeven in een ander Amadeushuis? Dat kan! Ter plekke of via social media. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina Daar posten we regelmatig updates van de verbouwing en van het leven in het Amadeushuis.

Wij waarderen uw mening

Woont uw naaste in Amadeushuis Bergambacht? Plaats dan een waardering op Zorgkaart Nederland. Door uw mening te geven, leren wij hoe we nog meer kunnen betekenen voor onze bewoners. Daarnaast helpt uw mening anderen een passende woonplek of zorgaanbieder te kiezen. 

Bekijk of waardeer Amadeushuis Bergambacht op Zorgkaart Nederland

Contactgegevens

Amadeushuis Bergambacht
Molenlaan 14
2861 LB Bergambacht

Telefoonnummer: 06-28449195

Rondleiding aanvragen

reCAPTCHA is required.