Amadeushuis Bergambacht

Het Amadeushuis in Bergambacht is onze eerste locatie. Deze is gehuisvest in de Arendshoeve, een voormalig hotel. De schitterende locatie straalt allure uit en is omgeven door een prachtige tuin. De locatie heeft in totaal 29 studio’s van gemiddeld 35 m2. Alle studio’s zijn voorzien van een badkamer met een douche, wastafel en toilet. Voor gemeenschappelijk gebruik is er een zeer ruime woon/eetkeuken, een hobbyruimte, een grand café en een bibliotheek.

Het Amadeushuis in Bergambacht is in juni 2021 geopend. Er zijn nog maar enkele studio’s beschikbaar! Begin 2023 openen de locaties in Waarder en Alphen aan den Rijn. 

Een fijn thuis

Uw studio of appartement ingericht naar eigen smaak en met eigen meubels. Dat voelt als thuis!

Activiteiten

Midden in de maatschappij staan, dat vinden we belangrijk. We stimuleren de bewoners om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Dat is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de gezondheid en het gevoel van welbevinden.

Activiteit

Vindt u het leuk om wekelijks met iemand een wandeling te maken of te helpen in onze tuin? Wilt u een lekker recept delen of zelfs bereiden? Of leert u anderen graag muziek maken. Eenmalig of structureel….. alle hulp en ideeën zijn meer dan welkom!

Samen maken we er iets moois van, zodat het plezier in plaats van de dementie de boventoon voert. Klik op het Amadeushuis bij u in de buurt en meldt u aan.

 

Contactgegevens

Amadeushuis Bergambacht
Molenlaan 14
2861 LB Bergambacht

Telefoonnummer: 06-28449195

Rondleiding aanvragen