Welzijn-zorg medewerker plus – Bergambacht

In Bergambacht staat het prachtige Amadeushuis, de woon en zorglocatie voor ouderen met dementie. Bij ons staat muziek centraal en is persoonlijke aandacht voor bewoners de boventoon. Wil jij onderdeel zijn van ons team en bijdragen aan deze nieuwe vorm van wonen en welzijn? Dan zoeken wij jou!

Wat kenmerkt het Amadeushuis?

Je loopt het Amadeushuis binnen en ervaart de ongedwongen en vrije woonomgeving. Ook proef je de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een gemeenschap. Dat smaakt naar meer! Je ziet het, je hoort het in de muziek en zelfs de geuren zijn hierop afgestemd. Voor het Amadeushuis geldt dat niks moet en alles mag, met respect voor ieders eigen vrijheid en die van anderen. Alles is erop gericht dat bewoners hun leven kunnen voortzetten zoals ze gewend zijn. Het Amadeushuis is wonen met aandacht én werken met aandacht.

Binnen het Amadeushuis werk je in een team met verschillende functies en taken. Met het hele team zijn we verantwoordelijk voor een prettige woonomgeving voor de bewoners.

Ben jij de zorgzame, warme collega die op deze locatie wil werken?

De bewoners staan centraal binnen het Amadeushuis. Iedere bewoner heeft een eigen verhaal en haar eigen woonwensen. We willen bewoners écht leren kennen en hen in staat stellen om zoveel mogelijk het leven voort te zetten zoals hij/zij dit wil. Ook vinden we het belangrijk dat de familie en omgeving van de bewoner betrokken wordt.

In de functie van welzijn- en zorgmedewerker plus ben je op dagelijkse basis bezig met het welzijn van de bewoners. Jij stimuleert en begeleidt hen in het behouden of vergroten van zelfredzaamheid. Binnen je mogelijkheden ondersteun je ook bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Je brengt structuur aan de dag, middels ondersteuning bij de zorg en maaltijden én begeleiding bij creatieve en andere passende activiteiten. In het Amadeushuis is er veel ruimte voor eigen initiatief. Heb jij affiniteit met muziek en wil je daar ook graag iets mee doen? Dat kan!

Wie ben jij?

 • Je bent warm, gastvrij en sociaal
 • Je hebt een positieve instelling en oog voor anderen
 • Je hebt een professionele houding tegenover de bewoners, het team en andere belanghebbenden
 • Je bent flexibel, staat open voor nieuwe ervaringen en werkt mee waar nodig
 • Je bent bevoegd en bekwaam om medicatie te verstrekken

Dit breng je mee

Een MBO-diploma niveau 2 in de richting zorg en welzijn of vergelijkbare diploma’s met eventuele aanvullende certificaten

Wat bieden we jou?

 • Het aantal uren is in overleg
 • Werk in een vast team binnen een woonlocatie van circa 30 studio’s
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De functie is ingeschaald in FWG 25 van de CAO VVT.

Solliciteren

Klinkt deze functie je als muziek in de oren en wil je er meer over horen? Neem dan contact op met Nathalie Schoonderwoerd 06-2097 1834. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier hiernaast. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Het Amadeushuis is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen)zorg en welzijn.

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
   Privacyverklaring*