Welzijn-zorg medewerker – Alphen a/d Rijn

Midden in de Raadhuisstraat in Alphen aan den Rijn opende in mei 2023 een prachtige woonlocatie voor ouderen met dementie haar deuren: Amadeushuis Alphen aan den Rijn. Een locatie waar muziek centraal staat en persoonlijke aandacht voor bewoners de boventoon voert. Wil jij onderdeel zijn van ons team en bijdragen aan deze relatief nieuwe vorm van wonen en welzijn? Dan zoeken wij jou!

Wat kenmerkt het Amadeushuis?

Je loopt het Amadeushuis binnen en ervaart de ongedwongen en vrije woonomgeving. Ook proef je de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een gemeenschap. Dat smaakt naar meer! Je ziet het, je hoort het in de muziek en zelfs de geuren zijn hierop afgestemd.
Voor het Amadeushuis geldt dat niks moet en alles mag, met respect voor ieders eigen vrijheid en die van anderen. Alles is erop gericht dat bewoners hun leven kunnen voortzetten zoals ze gewend zijn. Het Amadeushuis is wonen met aandacht én werken met aandacht.

Binnen het Amadeushuis werk je in een team met verschillende functies. Met het hele team ben verantwoordelijk voor een prettige woonomgeving.

 

Ben jij de medewerker die welzijn & zorg kan bieden?

(helpende niveau 2 of vergelijkbare opleiding in welzijn en/of zorg)

De bewoners staan centraal binnen het Amadeushuis. Iedere bewoner heeft een eigen verhaal en haar eigen woonwensen. We willen bewoners écht leren kennen en hen in staat stellen om zoveel mogelijk het leven voort te zetten zoals hij/zij dit wil. Ook vinden we het belangrijk dat de familie en omgeving van de bewoner betrokken wordt.

In de functie van welzijn- en zorgmedewerker ben je op dagelijkse basis bezig met het welzijn van  de bewoners. Jij stimuleert en begeleidt hen in het behouden of vergroten van zelfredzaamheid. Binnen je mogelijkheden ondersteun je ook bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Je brengt structuur aan de dag, middels creatieve en andere passende activiteiten. In het Amadeushuis is er veel ruimte voor eigen initiatief. Heb jij affiniteit met muziek en wil je daar ook graag iets mee doen? Dat kan!

 

Wie ben jij?
 • Je bent warm, gastvrij en sociaal
 • Je hebt een positieve instelling en oog voor anderen
 • Je hebt een professionele houding tegenover de bewoners, het team en andere belanghebbenden
 • Je bent flexibel, staat open voor nieuwe ervaringen en werkt mee waar nodig
Dit breng je mee
 • Een MBO-diploma niveau 2 in de richting zorg en welzijn of vergelijkbare diploma’s met eventuele aanvullende certificaten
Wat bieden we jou?
 • Het aantal uren is in overleg
 • Werk in een vast team binnen een woonlocatie van circa 30 studio’s
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De functie is ingeschaald in FWG 20 van de CAO VVT. Ben je bevoegd en bekwaam om medicatie te verstrekken, dan kan je functie ingeschaald worden in FWG 25
Solliciteren

Klinkt deze functie je als muziek in de oren en wil je er meer over horen? Neem dan contact op met Liesbeth Knotter of Jolanda Muis. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op de website www.amadeushuis.nl. We nemen binnen 3 dagen contact met je op.

 

Het Amadeushuis is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen)zorg en welzijn.

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
   Privacyverklaring*