Verzorgende-begeleider niveau 3 nachtdienst – Waarder

Wij zijn open! Het Amadeushuis in Waarder heeft haar deuren geopend. 

Aan de Molendijk in het prachtige dorp Waarder is een nieuwe woonlocatie open voor ouderen met dementie. Een locatie waar muziek centraal staat staat en persoonlijke aandacht voor bewoners de boventoon voert. Wil jij onderdeel zijn van ons team en bijdragen aan deze nieuwe vorm van wonen en welzijn? Dan zoeken wij jou!

Wat kenmerkt het Amadeushuis?

Je loopt het Amadeushuis binnen en ervaart de ongedwongen en vrije woonomgeving. Ook proef je de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een gemeenschap. Dat smaakt naar meer! Je ziet het, je hoort het in de muziek en zelfs de geuren zijn hierop afgestemd.

Voor het Amadeushuis geldt dat niks moet en alles mag, met respect voor ieders eigen vrijheid en die van anderen. Alles is erop gericht dat bewoners hun leven kunnen voortzetten zoals ze gewend zijn. Het Amadeushuis is wonen met aandacht én werken met aandacht.

Binnen het Amadeushuis werk je in een team met verschillende functies. Met het hele team ben verantwoordelijk voor een prettige woonomgeving.

Ben jij de Verzorgende-begeleider niveau 3 nachtdienst die wij zoeken?

De bewoners staan centraal binnen het Amadeushuis. Iedere bewoner heeft een eigen verhaal en haar eigen woonwensen. We willen bewoners écht leren kennen en hen in staat stellen om zoveel mogelijk het leven voort te zetten zoals hij/zij dit wil. Ook vinden we het belangrijk dat de familie en omgeving van de bewoner betrokken wordt. Met het hele team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de bewoners.

Wie ben jij?
 • Je bent warm, gastvrij en sociaal
 • Je hebt een positieve instelling en oog voor anderen
 • Een professionele houding tegenover het team, bewoners en anderen belanghebbende
 • Je bent flexibel en staat open voor nieuwe ervaringen.
 • Je bent iemand die het leuk vindt om zelfstandig te werken.
Dit breng je mee:
 • Medewerker voor zorg en begeleiding met diploma niveau 3 en eventueel aanvullende certificaten
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 20 – 24 uur per week
 • Ervaring met werken met mensen met dementie is een pré
Wat bieden we jou?
 • Een kleinschalig woonlocatie waar je werkt in een vast team
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De functie is ingeschaald in FGW 35 of 40 naar gelang de afspraken die wij maken over de inhoud van je werkzaamheden.
Solliciteren

Klinkt deze functie je als muziek in de oren en wil je er meer over horen? Neem dan contact op met locatiemanager Anneke van Holstein: 06 14495016. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier hiernaast, we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Het Amadeushuis is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen)zorg en welzijn.

Sollicitatieformulier

reCAPTCHA is required.