Welzijnsmedewerker niveau 2 – Bergambacht

Op de Molenlaan 14 te Bergambacht heeft het Amadeushuis een nieuwe woonlocatie voor ouderen met dementie geopend. Het Amadeushuis is een woonlocatie met ondersteuning voor mensen met dementie. Muziek vormt de basis in het huis. Daarnaast staan we voor vrijheid, warmte en huiselijkheid. We willen onze bewoners stimuleren om het maximale uit hun leven/dag te halen, met het oog voor vrijheid, eigen ideeën en initiatieven. De bewoners bepalen het ritme van de dag!

Ben jij de Welzijnsmedewerker die wij zoeken?
De bewoners staan centraal binnen het Amadeushuis. Iedere bewoner heeft een andere geschiedenis, een ander verhaal. We willen bewoners écht leren kennen. Je bent in staat je te verplaatsen in hun belevingswereld en stimuleert de bewoners om zoveel mogelijk zelf te doen. Ook vinden we het belangrijk dat de familie en omgeving van de bewoner betrokken wordt. Binnen het Amadeushuis werk je in een team met verschillende functies. Met het hele team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de bewoners.

In de functie van welzijnsmedewerker ben je op dagelijkse basis bezig met het welzijn van onze bewoners. Jij stimuleert en begeleidt in het behouden of vergroten in de zelfredzaamheid van bewoners. Ook breng je structuur aan in de dag van bewoners, middels creatieve en passende activiteiten. Daarnaast is in het Amadeushuis veel ruimte voor eigen initiatief. Heb jij affiniteit met muziek en wil je daar graag iets mee doen? Dat kan!

Wie ben jij?
• Je bent warm, gastvrij en sociaal
• Je hebt een positieve instelling en oog voor anderen
• Een professionele houding tegenover het team, bewoners en anderen belanghebbende
• Je bent flexibel en staat open voor nieuwe ervaringen en werkt mee waar nodig

Dit breng je mee?
• Een MBO diploma niveau 2 in de richting zorg en welzijn.
• Voor minimaal 16 uur beschikbaar
• Ervaring met werken met mensen met dementie is een pré

Wat bieden we jou?
• Een kleinschalig woonlocatie waar je werkt in een vast team
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
• De functie is ingeschaald in FGW 20.

Solliciteren:
Klinkt deze functie je als muziek in de oren en wil je er meer over horen? Neem dan contact op met Alie de Graaf (06-20971834). Solliciteren kan via het sollicitatieformulier hiernaast, we nemen binnen 3 dagen contact met je op.

Het Amadeushuis is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen)zorg en welzijn.

Sollicitatieformulier

reCAPTCHA is required.