Huishoudelijk medewerker – Waarder

We zijn open! Het nieuwe Amadeushuis in Waarder heeft haar deuren geopend. 

Aan de Molendijk in Waarder is een nieuwe woonlocatie open voor ouderen met dementie. Een locatie waar muziek centraal staat staat en persoonlijke aandacht voor bewoners de boventoon voert. Wil jij onderdeel zijn van ons team en bijdragen aan deze nieuwe vorm van wonen en welzijn? Dan zoeken wij jou!

Wat kenmerkt het Amadeushuis?

Je loopt het Amadeushuis binnen en ervaart de ongedwongen en vrije woonomgeving. Ook proef je de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een gemeenschap. Dat smaakt naar meer! Je ziet het, je hoort het in de muziek en zelfs de geuren zijn hierop afgestemd.
Voor het Amadeushuis geldt dat niks moet en alles mag, met respect voor ieders eigen vrijheid en die van anderen. Alles is erop gericht dat bewoners hun leven kunnen voortzetten zoals ze gewend zijn. Het Amadeushuis is wonen met aandacht én werken met aandacht.

Binnen het Amadeushuis werk je in een team met verschillende functies. Met het hele team ben je verantwoordelijk voor een prettige woonomgeving.

 

Ben jij de Huishoudelijk medewerker die wij zoeken?

Jij begrijpt dat binnen het Amadeushuis de bewoners centraal staan. Iedere bewoner heeft een eigen verhaal en eigen woonwensen – en jij doet je best daarnaar te luisteren. We willen bewoners immers écht leren kennen en hen in staat stellen om het leven zoveel mogelijk voort te zetten zoals zij dit willen. Ook vinden we het belangrijk dat de familie en omgeving van de bewoner betrokken worden.

In de functie van huishoudelijk medewerker ben je in het bijzonder verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden. Het betreft de gemeenschappelijke ruimtes en de studio’s waar de bewoners wonen. Samen met alle collega’s maak jij de dag van de bewoners!

 

Wie ben jij?
  • Je bent servicegericht
  • Je hebt inlevingsvermogen en respect voor anderen
  • Je hebt een professionele houding tegenover bewoners, collega’s en andere belanghebbenden
  • Je bent flexibel, staat open voor nieuwe ervaringen en werkt mee waar nodig
Dit breng je mee?
  • Ervaring in de zorgsector en/of de omgang met mensen met geheugenproblemen is een pré
  • Kennis over schoonmaken is een pré
Wat bieden we jou?
  • Uren in overleg
  • Werk in een vast team binnen een woonlocatie van circa 30 studio’s
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • De functie is ingeschaald in FGW 15 van de CAO VVT
Solliciteren

Klinkt deze functie je als muziek in de oren en wil je er meer over horen? Neem dan contact op met Liesbeth Knotter of Jolanda Muis.

Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op deze pagina in het paarse blok.

Het Amadeushuis is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen)zorg en welzijn.

Sollicitatieformulier

reCAPTCHA is required.